Raja Lawak@Pengkhianat nak tawan Kelantan??

Aduh... aduh... aduh... malunya aku mak oi!!! Udah ler mengkhianati rakyat Kelantan and now he has the cheek to tell Satu Malaysia yang dia nak tawan Kelantan.

Tak tau ler macam mana lagi aku nak describe para pemimpin UMNO ini. Pelmacam adjektif udah digunakan..... sampai aku dah blank, tak tahu nak kata apa lagi. Semalam dia kata nak gunakan approach 2B untuk tawan Kelantan.... Bersaing dan Berkawan tetapi ada kawan aku kata 2B yang DS Stopa Mamat nak pakai tu.... Bodoh dan Bangang!!

Ha.. ha.. ha.. tepat sekali!! Menang bodoh dan memang bangang kerana mempunyai impian sedemikian ruper. Alahai... ada pasang angan-angan Mat Jenin rupa nyer si Stopa Mamat ni. Berangan nak jad MB ke?? Atau... pasang angan-angan kerana nak pikat rakyat Kelantan dengan wang ehsan?? Itu yang konfiden giler bila bercakap!!

Kata dia lagi... rakyat Kelantan udah semakin kecewa dengan PAS kerana salah urus tadbir akibat... kronisme ler... nepotisme ler... rasuah ler. Wei... apa yang mamat ni repekkan??

Aha... RAKYAT SESANGAT KECEWA DENGAN PAS!! Sebab tu.... MEREKA TERUS TERUSAN BERI KEPERCAYAAN KEPADA PAS UNTUK MENTADBIR NEGERI KELANTAN. PAS di Kelantan sudah 20 tahun!! Woit.... tidur kah??

Kah.. kah.. kah... kah... kah... Betoi.... rakyat Kelantan memang sokong rasuah, nepotisme dan kronisme PAS!! Lawak... lawak... Pandai rupa nyer si Stopa Mamat buat lawak. Boleh jadi Raja Lawak Satu Malaysia.

Aku rasa Stopa Mamat ni bermimpi kot?? Atau dia keliru?? Rakyat sebenarnya kecewa pada siapa??


UMNO/BARISAN NASIONAL atau PAS/PAKATAN RAKYAT??

Sumber: http://motherof3mohd.blogspot.com/

 
Load Counter